Profil

Book en tid


ProfilHej, mit navn er Line, jeg er indehaver af Drømmeklip. Det har jeg været siden september 2014, hvor jeg valgte at blive selvstændig.

Efter jeg blev udlært i 2010, arbejdede jeg som vikar på flere forskellige saloner i Nordjylland, for at hente så meget inspiration og erfaring som muligt, inden jeg endte i Løkken på salon ”Hos Inger”.

Inger Rom, som var indehaver af salon ”Hos Inger”, har lært mig utroligt meget. Hun gav mig meget ansvar i de knap 3 år jeg arbejdede for hende, hvilket gjorde at jeg turde taget springet som selvstændig.

Da jeg gik egne veje, ønskede jeg at tage en del af hendes salon med mig, da jeg syntes hendes måde at drive salon på var motiverende og hyggelig.

I Drømmeklip bestræber jeg mig på at kunden ALTID er i centrum. Når du booker en tid hos mig, bliver du altså ikke bare spist af med en kop kaffe og et blad, er lysten der, så er jeg også altid klar på en hyggelig snak, mens der klippes eller farves. Hvis det ønskes, så kommer jeg gerne med faglig inspiration til et nyt look eller får en snak om en ide kunden kommer med.

De produkter jeg arbejder med i salonen indeholder naturlige ingridienser, og giver derfor en mere skånsom behandling.

Jeg bor her i Hjørring med min skønne kæreste Claes og vores hund Vicky, som meget af min fritid bruges på. Derudover spiller jeg fodbold i AIK Frem og træner i fitness world.

Håber min lille profil har givet dig et indtryk af hvem jeg er og lysten til selvforkælelse hos Drømmeklip.

Go dag <3
 
Her er viLine Nielsen

Cirkeline Leed Østergaard 
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk